BEVEILIGING EN CAMERA'S
VOORKOM INBRAAK!

Klantbeoordelingen

Beveiliging voor uw woning of bedrijf

Bent u op zoek naar een professioneel alarmsysteem voor uw woning of bedrijf? Dan bent u bij DRS beveiliging aan het juiste adres. Wij bieden een professioneel systeem met diverse componenten zoals bewegingsmelders, sirenes, flitslicht en trilmagneten die afhankelijk van uw woning of bedrijf kunnen worden geplaatst. Wij werken met een professioneel en betrouwbaar alarmsysteem. 

Onze beveiligingsadviseur kan u vrijblijvend adviseren welke componenten u allemaal nodig heeft zodat u uw woning of bedrijf altijd veilig is en dat u nooit teveel betaald aan extra componenten.


Bedien uw alarmsysteem via een app

Thuis op de bank, onderweg of vanaf uw vakantieadres. Met de gratis app op uw smartphone of tablet bedient u uw alarmsysteem snel en eenvoudig. Zet het systeem aan of uit en bekijk in het logboek de gebeurtenissen van alle componenten. Daarmee kunt u bijvoorbeeld zien of er recent een storing is geweest, of dat de batterij van een component leeg is. Heeft u ook een camera geïnstalleerd, dan kunt u via de app foto’s maken en bekijken. (Deze app werkt op Apple- en Android-toestellen.)

Bekijk foto’s van de bewegingsmelder

U kunt kiezen voor een upgrade naar AlarmCompactPlus. Dan ontvangt u naast het huisbeveiligingspakket ook een bewegingsmelder met camera. Als het alarmsysteem aan staat en een beweging ziet, neemt de onopvallende camera snel achter elkaar drie foto’s. Deze beelden kunt u via de app bekijken en worden veilig opgeslagen op een externe server. Via de app kunt u bovendien op elk gewenst moment foto’s maken met de camera van de bewegingsmelder.

Bemande meldkamer

Het draadloze alarmsysteem van DRS Beveiliging is aangesloten op een bemande meldkamer. Daar waakt 24 uur per dag een team over uw huis en bezittingen. Gaat het alarmsysteem af, dan ziet de alarmcentrale dat meteen. Zij nemen dan telefonisch contact met u op. Als u niet bereikbaar bent, bellen zij met de door u aangewezen sleutelhouders. In noodsituaties zal de alarmcentrale hulpdiensten inschakelen.

Omdat ieder huis anders is

DRS Beveiliging levert u een compleet beveiligingspakket. Wel kunt u dit pakket uitbreiden tot 16 componenten. Zoals een rookmelder, afstandsbediening of glasbreukmelder. Daar hoeft u niet bij aanschaf over te beslissen. U kunt dit bijvoorbeeld tijdens de montage van uw systeem bespreken met onze beveiligingsmonteur. Die heeft deze componenten vaak al bij zich en kan ze meteen installeren. Wel zo makkelijk.

“Er is ooit bij mij ingebroken. Dat gaf een heel naar gevoel. Ik heb geen spullen van bijzonder hoge waarde, maar toch. Na de inbraak heb ik een AlarmCompact-systeem aangeschaft en daar ben ik erg blij mee. Voor een klein bedrag heb ik mijn veilige gevoel weer terug.” Jeannette Hardeveld, Utrecht

Omdat het systeem altijd moet werken

Alarmsystemen van DRS Beveiliging communiceren via het mobiele telefoonnetwerk of internet (IP). Dankzij deze veilige manier van communiceren kunt u het systeem op afstand bedienen, via een telefoon (mobiel/vast) of via internet. Ook over de uitval van stroom of internet hoeft u zich geen zorgen te maken. Dankzij de ingebouwde noodaccu blijft uw alarmsysteem gewoon werken.


Alle voordelen van ons systeem:

 • Eenvoudige bediening via gratis app

 • Aansluiting op bemande meldkamer

 • Mogelijke uitbreiding met componenten (rookmelder, glasbreukmelder enz...)

 • Ingebouwde noodaccu (werkt dus altijd!)

 • Telefonische service bij storingen

 • Elke 2 jaar een onderhoudsbeurt

 • Vakkundige installatie

 • BORG-certificering mogelijk

 • U kunt kiezen voor buiten- en binnensirenes

 • U kunt ook kiezen voor watermelders en brandmelders

 • Gratis beveiligingsadvies gesprek en introductiekorting


Gratis en vrijblijvend offerte aanvragen

Heeft u interesse in ons professioneel alarmsysteem voor uw woning of bedrijf en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan hieronder uw gegevens in en we nemen z.s.m. contact met u op.


DRS Contactgegevens

DRS Beveiliging
Emailadres: info@drsbeveiliging.nl
Telefoon: 085 - 3035872

SKG keurmerk
Feedback Company Beoordeling: 9.1 Reviews: 6

Voordelen van DRS

 • Professioneel alarmsysteem

  Een alarmsysteem op maat en naar uw wens.

 • Vrijblijvende offerte

  Graag komen wij bij uw langs om u geheel vrijblijvend te adviseren.

 • Altijd 5 jaar garantie

  5 jaar garantie op al onze producten.

 • Sinds 1979

  Betrouwbaar in service en kwaliteit sinds 1979.